Thursday, December 17, 2009

Tentatif

Malam esok, family ayah aina dari msia dah fly dtg sini. Sabtu pagi dah mulakan aktiviti kami. hihi. Arap2 semua ye berjalan lancar. Moga2 aina dah sihat time tu. yelah sekarang ni sejuk la sgt, nama pun winter kan. Ayah aina start cuti winter tahun ni lewat sikit, 30 dec gitu. Tapi tak kisah la kan, cuti tahunankan ade lagi, so leh pulun abik je..Antara tentatif yangdibuat utk 2minggu family di sini adalah spt berikut, nanti depa dah sampai sini, leh la tukar2 maner yg patut ikut suara majoriti..hihi

12/19(Sabtu) Holiday [FREE] Hard-off Tsurugamine, Hard-off route 16, Costco, Hard-off Nagatsuda, Dinner at Tenya

12/20(Ahad) Holiday Baybridge, Skywalk or Uminohotaru, makan sushi

12/21(Isnin) Holiday {FAR} Disneyland or DisneySea

12/22(Selasa) [WORK]

12/23(Rabu) Holiday {FAR} Fujisan, nemba, cave etc

12/24(Khamis) [WORK]

12/25(Jumaat) Holiday Yokohama, Minato mirai, PC depot,Nishimatsuya, Autobacs, B-kids

12/26(Sabtu) Holiday {FAR} Tokyo: Odaiba, Ginza, Akihabara, Tokyo tower, Asakusa, Shinjuku, Shibuya

12/27(Ahad) Holiday [FREE] Shonandai, Hard-off Route 45

12/28(Isnin) Holiday {FAR} Odawara castle/Machida ( shinkansen)

12/29(Selasa) Holiday [FREE] Upgarage, 100yen shop at bike shop etc

12/30(Rabu) Holiday {FAR} Hakone, onsen etc

12/31(Khamis) Holiday [FREE] Fireworks ( ade ker) , shopping

01/01(Jumaat) Holiday [FREE]shopping, solat jumat @ masjid jamek

01/02(Sabtu) Holiday Strawberry farm ( jika nak)

01/03(Ahad) Holiday **Fly back**

4 januari 2010, ayah aina masih cuti lg...yeah..Okla salam maalhijrah 1431 untuk semua. Moga2 semua ye terus cemerlang di dunia dan akhirat serta sentiasa di redha Allah swt.Aminn

3 comments: