Friday, September 11, 2009

Happy Birthday Cayang Aina Shafeeyah!!!

Allah Selamatkan Aina,
Allah selamatkan Aina,
Allah selamatkan Aina Shafeeyah,
Allah selamatkan Ainaaaa...

Yeah, Saya dah setahun daaa...hihihi..
Semoga anak ibu sorang ni jadi anak yang solehah di dunia dan akhirat, dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, sihat2 slalu...aminn..insyaALLAH...opss kek darurat..ingatkan malas nak buat kek, tp sian pulak kat aina nih.so buat simple jelah, versi hitam putihh je, sebb takde pewarna kat rumah nih..kehkehkeh..layan jelah yek...

Salah satu dialog kami semalam;

ayah : Besar dah anak ayah sorang ni, alahaii cepat je kan..
ibu : Aina setahun, abg dah 30 tahun. Aina 10 tahun, Abg dah 40 thn..makin tua dah kite ni..
ayah : betui la..nanti aina 20tahun, kalau abg panjang umur dah 50 tahun..sempat ke nak timbang cucu lak? sempat ke tgk aina kawin?
ibu : kehkehkeh..golak besauu den..amboii anak bru setahun dah pikir cucu...kuikui

ingat matikan sunat, tapi lawak pun ade....adoii..jauh ye pikir..doa moga panjang umur, sihat2 walafiat, murah rezeki.

Gambar bawah ni dari 0 bulan hingga la 12bulan..layann..
Ni pulak antara wajah2 aina shafeeyah selama setahun..hihihi..

7 comments:

  1. amboi comelnyer anak aisha ni..geram nengok mata die, anyway Happy Besday Aina!! Pnjang umur dn murah rezeki..jd anak yg solehah yee..

    ReplyDelete
  2. hepi birthday aina chan. semoga membesar dengan sihat n solehah.

    p/s zayna n zayyan dah sediakan adiah kat aina, soh ibu mai amek b4 balik leh guna time raya..

    ReplyDelete
  3. hepi besday aina chan..semoga menjadi anak yg solehah..

    comeynyeee die senyum..kecik2 senyum da lawaaa da niee..suke betul die klu amik gamba ya

    ibu aina, nnt b4 balik mesia, don't forget to take my hp number keh..

    p.s mahu email add :D

    ReplyDelete
  4. hepi besday aina..sorry lambat wish..auntie bz mengemas..huhu..slmt hari raya jugak utk semua ye..slmt pulang ke msia beraya..berhati2 dijalanraya

    ReplyDelete
  5. kak nor, thank you akak..insyaALLAh aminn..

    murni, thank you murni..insyaALLAH amin

    nana,thank you nana..insyaALLAh amin..wokeh2..nnti jumpa kat msia yek..

    ida, thank you ida..selamat hr raya gak..haii esok je ida balik...kami myusul jumaat nnti..hihi..take care okay,,

    ReplyDelete
  6. ala tomelnyer dierrr! epi besday aina chan!!

    ReplyDelete