Wednesday, November 11, 2009

Jom Meroti..

Dah lama nak letak entry ni. Dah lama gak dalam draft..hahahaha..sekarang adela sebulan sekali ke gitu gi kelas kat rumah Jannah sensei utk meroti..saje2 belajar meroti guna tangan. Sensei Jannah pun memamg pro giler meroti...nampak mudah je die buat, kena den buat, mahu lenguh tangan bebb...almaklum la selalu tu ade assistant (breadmaker) itu yang bekerja..hahaha...so saper berminat leh la join yek...leh lawat di sini http://puchi-happie.jugem.jp/
So far ayah aina pun okay je nak menghantar ye. Okla tu kan, seronot la ibu aina nih...hihi..
So far ade la gak try2 buat kt rumah kan..hahaha..nnti leh letak entry buat roti ni sndiri kat rumah..hahaha..semalam ade la buat sweet pumpkin tu( roti bertoncang atas tu). Tapi haru yg nak buat toncang tu..kehkehkeh..hr tu kat kelas senang tu Sensei Jannah tunjukkan..kehkehkeh..takpe2 nnti kite story...Bile di kelas berpasang-pasangan buat, seronot la meroti sambil berbual2..hahahah..bile di rumah, mahu lenguh gak la uli sorg2, tp kdg2 tu seronot gak..hhahahaha...weeknd ni nak gi kelas meroti lagi..yeyeye.tapi mungkin kali ni kena balik naik densha(train) kot..hahha..tkpela, janji ayah aina dah tolong hantar..arigatou..uishh lama sungguh den tak naik densha..so bile lg yek..best tu..hihi..

3 comments:

  1. oh patut laa lama tak update,sibuk meroti yer,hehe.eiii bestnya boleh belajar buat roti dr yg pakar,fith pun dah lama teringin tp nak pi kelas tu mahal gak kan,huhu.meroti kat rumah je laa jwbnya.ooo bljr dgn kak jannah yer,sakan ler ibu2 ni meroti yer,ii ne...

    dah besar pun aina,makin cun.bergaya pun cam org tua,amboi2 comel sungguh...

    ReplyDelete
  2. fith - hahahaha..saje je fith..suka2 meroti.ade kawan lak tu..hihi..oo kenai jannah yek..fee die okla, first time 500yen,kemudian 800yen utk satu jenis roti..mmg sakan la ibu2 meroti..hihihi...
    hahahhaa..bergaya cam org tua tu tak tahan..hahahaha...ke ibu die yg lebih2 kot..kehkehkeh..

    ReplyDelete