Wednesday, July 04, 2012

BBQ at Osaka & Kyoto

 Sekarang cuaca dah mula panas di Osaka ni walaupun musim hujan. Panas2 ni buat BBQ, mandi manda memang best!!.
Bulan lepas 23 june 2012, ada buat BBQ ngan geng2 osaka dan kyoto di Hattori Park, Osaka.
Kat osaka ni maner la nak cr sungai kan..so lepak2 berBBQ kat park sahaja.
Ramai juga yang tak dapat join BBQ di Osaka nih, tetapi kami tetap buat juga sebab dah banyak kali tertangguh sbb hujan..
 Sebagai penganjur, kami datang awal untuk book tempat. Alhamdulilla anak2 pun tak meragam pagi tu, bile dah  tengahari je meragam nak tido..:) 
Famili2 je yang join di Osaka ni, tambah meramaikan trainer dr Panasonic
 Datang awal book tempat dulu :)
 
 Antara makanan yang ada...Sodap2 :p
 Dalam 4petang, kami balik dah, mmg sgt penat ;p tapi best..Alhamdulilla..

Seminggu kemudian, 30 june 2012, kami join BBQ yang dianjurkan oleh adik2 myKytoto.
Dapat kenai kenalan baru Mykyoto, jumpa murni/joe yg dah lama tak jumpa2..:)
Cuaca agak mendung, dan angin ye sejukkk..tp kami berrendam jugakk. Dan petang tu hujan, tapi alhamdulilla sempat kami kemas2 semua dan singgah rumah Radhi/Naza.
Gelagat aina dan aida main kat gigi air sungai ni..airye sejukkk sekali..
cam teringin nak gi je lagi bila dah panas2 sikit, tp puasa lak tu..hhi :P
Terima kasih pada adik2 myKyoto..:)

6 comments:

  1. Ramainyer rakyat
    Best sgt...nmpk ros jmc jugak tu
    X Sunyi la ekkk mcm Yokohama gak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu- yupp tu ros JMC la tu..hihi..yg meramaikan tu adik2 osaka-dai gak..hihi..sunyi2..serius best lg kt yokohama...rindu eh yokohama..:)

      Delete
  2. seronok bbq ramai-ramai...
    mandi manda pun best juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg seronot, lebih2 panas2 ni :)

      Delete
  3. Seronoknyaaa suka tgk budak2 tu main air ctk kawasan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..depa la yg paling seronot :)

      Delete