Wednesday, June 10, 2009

Need a kiss ??

Need a kiss?? hahahaha.....esok aina-chan genap la 9bulan. Kejap je kan masa berlalu, sedar tak sedar, besar dah anak ibu ayah sorg ni. Aina dah pandai main, hari2 main lari sana sini..ibu aina je pun berlari, aina merangkak je ngan laju ye..hihi..
hari ni aina dah gelak2 sndiri bila berdiri kat cermin dalam bilik tu..hahaha..terkejut ibu aina td, ingat kan die gelak2 ngan saper, rupa ye aina gelak2 sndiri bile tgk muka die kt cermin tu..then, capai la videocam, hampa je sbb aina terus merangkak ke ibu nk videocam tu..iskk slalu gitu, mmg tak berjaya langsung nk record video..hihi
gigi atas aina pun dah nk kuar 2 batang..hihihi..sedap je si aina nk mnggigit sana sini..klu time die geram tu, hahaha..ibu aina jd mangsa, terutama time myusu..terjerit la ibu aina terkejut, then aina pun terus menangis terkejut sama..hahaha..
Sekarang sini musim hujan, so mmg dah mula la panas, abis musim hujan ni, mmg dah masuk summer..alahaii..panas yee...skrg pun aina dh mula ruam sana sini..yelah aina ni mmg dr kecik akan berpeluh2 time myusu bdn tu, bayangkan time winter pun berpeluh2 si aina ni myusu., so skrg lencunn la peluh2 time myusu tu..hahahahah..rase kan, nnti kat msia pun panas juga aina sayang ibu ni..okla aina pun dah jaga tu..papaii..

5 comments:

  1. uishh..anak dara sorg nie.. seksiiii :D

    nak kiss skettt~

    *bln 9 nnt aina da nak sethn la ek..heee, tak sabar jupe aina + ibu aina :)*

    ReplyDelete
  2. alahai comeinya dia.cubit kang,hehe...
    dah nak setahun dah yer,wah2 pasni nak jalan dah laa tu.ibu aina boleh main lari2 kejar2,hehe.

    ReplyDelete
  3. chomelnyer aina....kiss sket... :D
    x sabar nk tunggu aisha sefamily balik sini raya kang...dengar cite ticket murah ek??...bestnyerr..

    ReplyDelete
  4. to nana > boleh2, nnti jumpa yek..hihihi..yup kakak nana, nnti caye balik raye dah 1thn 1 minggu dh..jom jumpa tau..

    to fith > hahahaha..meh meh cubit meh..hihi..tulah cam tak lama lg dpt kaki la tu..hihi

    to dinayin > insyaALLAh okay2 nnti kite jumpa tau raye...nk jumpa bb baru tu..tkdela kak yin, kami dh beli awai2 sblm kuar tiket2 murah itu...so mahall cam biasa la..hahahaha..rugi2..

    to blogresipi > thank you..hihi

    ReplyDelete